logo-mini

Despre Noi

“WE WILL ROCK YOU” –  Cu aceasta idee plecam spre fiecare eveniment unde ne oferim serviciile. Este motto-ul nostru si lucrul care ne motiveaza cel mai mult in reusita evenimentelor.

Ideea de PRIVENT s-a format undeva la inceputul anului 2014 pur si simplu la o cafea. Acel moment a fost inceputul unei colaborari bazate pe egalitate, loialitate si profesionalism , colaborare care astazi propune o noua viziune legata de evenimentele private la care suntem solicitati. Ne bucuram de o vasta experienta in spate si ne bucuram extrem de mult de momentele in care clientii nostrii la finalul evenimentelor, ne strang mana si spun “A fost cel mai frumos eveniment la care am participat. Va multumim pentru sfaturi si pentru toate ideiile pe care ni le-ati oferit”. Din punctul nostru de vedere cea mai mare valoare este prietenia si drept dovada nu ne amintim vreun client cu care nu am ramas prieteni.

WE WILL
ROCK YOU!

         Privent.ro va ofera o gama variata de servicii pentru orice tip de eveniment privat. Suntem o echipa tanara, unita, mereu pregatita sa atinga cele mai inalte standarde. Plecam la drum cu gandul ca o sa va lasam o amintire unica pe care o sa revedeti cu placere dupa ani si ani.

Ne facem responsabili de o atmosfera placuta pe toata durata evenimentului datorita faptului ca tinem cont de preferintele dumneavoastra si de ale publicului si nu numai atat suntem foarte atenti la detalii si avem o dorinta imensa de a satisface cele mai exigente gusturi.

Va asiguram DJ, MC, LJ, special pregatiti pentru evenimente private, sonorizari, lumini inteligente, lumini ambientale si arhitecturale, schela de lumini, proiectii, karaoke, efecte speciale.

Teo Visean

Teo Visean

Disk Jockey

Ciprian Gaisteanu

Ciprian Gaisteanu

Disk Jockey

Mihai Radoi

Mihai Radoi

Disk Jockey

Catalin Gheorghe

Catalin Gheorghe

Video Jockey & Photographer

PRIVENT

PRIVENT

Perfect choice for private events

Mihai Graure

Mihai Graure

Master of ceremonies & Disk Jockey